Много хора със  сигурност ще завидят на бургазлии, ако изгледат

...
</TD
>Много хора със  сигурност ще завидят на бургазлии, ако изгледат
Коментари Харесай

Много хора завиждат на бургазлии в този момент!

Много хора със  сигурност ще завидят на бургазлии, в случай че изгледат прикаченото в новината видео. От фрагментите, споделени в обществените мрежи се вижда как  на 2 ноември плажът в морския град е цялостен със събиращи загар хора. По-смелите от тях даже се къпят, макар 17-те градуса на морската вода.

Температурата в Бургас през днешния ден е към 24 градуса, само че с помощта на слънчевите лъчи се усеща като много по-висока. Най-топло към 14 часа през днешния ден бе в Пазарджик, Пловдив и Видин – надлежно 30, 29 и 28 градуса, видя Burgas24.bg .

 Утре ще е най-вече слънчево. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че превалявания са малко евентуални. Вятърът в по-голямата част от страната краткотрайно ще се ориентира от изток и ще е слаб. Ще се задържи топло за интервала, само че дневните температури ще се намалят и оптималните ще са най-вече сред 19° и 24°. 

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Дневните температури ще се намалят и оптималните ще са 17-20°. Температурата на морската вода ще продължи да е към 17°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Над планините облачността ще е променлива. Само на изолирани места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 10°.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР